2007. október 1., hétfő

Programajánló október első hetére

Október 2-a, Gandhi születésnapja világszerte az erőszakmentesség világnapja. Ebből az alkalomból Budapesten is számos civil szervezet összefogásával szerveződik egy megmozdulás. Szerdán pedig, ehhez kapcsolódóan a Humanista Mozgalom beszélgetést szervez az erőszakmentességről.

Október 3: Judy és Frank Foreman kiállításának megnyitója a Nyitott Műhelyben 19 órától.

Október 4.: A Liget folyóirat őszi beszélgetés-sorozatának második darabja délután 6 órakor kezdődik a Műcsarnokban. Témája a Képzelet.
Szintén csütörtökön Europeanvibes Fesztivál a Sirály Kávézóban. 18.00-tól kiállításmegnyitó, 20.00-tól koncert a pincében.
És ha ez nem elég erre a napra, akkor "Közmeghallgatás" címmel spontán beszélgetős este Takáts Ferenccel a Nyitott Műhelyben este 7-től.


Október 5-6-7: Állampolgárok Hétvégéje szintén a Sirályban. Pénteken kerekasztal-beszélgetés, szombaton 20.30-tól "My Europe" címmel rövidfilmfesztivál.

Október 6. Még mindig a Sirály Kávézó: Beszélgetés afrikai önkéntesekkel, az AfroAid Magyarország szervezésében. Ha kíváncsi vagy, hogy láttták ők Afrikát, délután 4 órától találkozhatsz velük a Galérián.

Október 7-től 13-ig "Feldmár-hét" Budapesten, a Feldmár Intézet szervezésében. Áttekintés a programokról az lmv oldalán található.

Végül egy kis előzetes: A Védegylet szintén beszélgetés-sorozatot indít a Sirály Kávézóban "Merre van az előre?" címmel. Az első beszélgetés témája: Hogyan éljük túl a XXI. századot? A meghívott vendég Karátson Gábor.

Nincsenek megjegyzések: